Aldrig har skolerne lånt så mange læremidler som nu

Sidste år udlånte CFU mere end 2 millioner bøger til skolerne 

CFU’s lagerarbejdere og chauffører havde mere end almindeligt travlt i skoleåret 22/23. Her blev 2.098.964 papirbøger pakket og kørt ud til landets skoler landet over. Hertil kom de mange udlån af spil, redskaber, robotter og et utal af øvrige konkrete materialesæt, som lærerne lånte hjem til deres elever samt de mange tusinde digitale udlån i form af e-bøger, lydbøger, film og tv-udsendelser. 

I alt blev der i sidste skoleår registreret 3.876.319 unikke logins af lærere og elever, der har lånt, bestilt og fået adgang til CFU’s analoge og digitale læremidler. Alene inden for de analoge udlån er det en stigning på 7 % i forhold til året før, og i indeværende skoleår er udlånstallet fortsat i vækst.  

Læs mere om CFU’s læremidler

Mere nyt fra CFU

”Børn kan ord, som de voksne ikke kan”

DR Ultra-værten Jonas Madsen og freestyle-rapperen ’Den Lette Gade’, ledte tirsdag den 30. april slagets gang, da ca. 500 elever fra 2. og 5. klasserne deltog i eventet ”Alle Ord tæller” i Næstved.

læs mere